Bildbank

Bornholm - 55

Jag har skapat en digital bildbank på Flickr, genom att använda appen Paper by 53 samt kopieringsmaterialen i ”Bornholmsmodellen i praktiken” av Maria Rydqvist (Natur och kultur, 2012, kopieringsunderlag) och ”Bornholmsmodellen – vägen till läsning – språklekar i förskoleklass” av Ingvar Lundberg (Natur och kultur, 2007, kopieringsunderlag) som förlagor. Bilderna är ritade i syfte att kunna digitalisera arbetet med Bornholmsmodellen men kan så klart användas i andra syften med. Alla bilder delas under Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell-licens.

Creative Commons-licens
Detta verk av Fröken Ann är licensierat under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell-licens.

Bilderna hittar ni på mitt Flickr-konto. Jag är långt ifrån en konstnär, att teckna har aldrig varit min starka sida, men ju mer vi tränar på något, ju mer lär vi. Jag hoppas de kommer till användning.

Jag har också lagt bilderna i en mapp på min Google Drive. Alla som vill kommer åt den. Och skulle du vilja bidra till bildbanken så vore ju det super! Lägg bara in dina bilder i en mapp, under mappen ”Bildbank” så skapar vi en stor bank tillsammans.

20130810-164047.jpg